Financieringsmogelijkheden

Waar haal je het geld vandaan?

Het verwezenlijken van uw droom staat of valt natuurlijk met de beschikbaarheid van voldoende financiële middelen. Nieuwbouw in de Tropen kan u daarbij adviseren. Wij beschikken over jarenlange ervaring als NVM-makelaars in Nederlandse nieuwbouwwoningen.
Drie mogelijkheden om geld vrij te maken: 

1. Hypotheeklening op Curaçao

Op Curaçao zijn diverse lokale banken die bereid zijn om op vakantiewoningen hypotheek te verstrekken. Het is globaal mogelijk om 50 tot 70% van uw aanschafkosten lokaal te financieren. Wel moet u rekening houden met een rente die ca 2% hoger ligt dan in Nederland. 

2. Hypotheekverhoging in Nederland

U kunt de hypotheek op uw eerste koopwoning verhogen. Een mogelijkheid is ook om een tweede hypotheek op uw huis te nemen. In beide gevallen geldt wel de bijleenregeling. Ook is de rente niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. 

3. Erfpachtconstructie

Stel, u verkoopt de grond onder uw bestaande woning in Nederland. Uw eigendom kan dan worden omgezet in een erfpachtconstructie met een fiscaal gunstige canon van circa 4 procent per jaar. Dit levert u financiële middelen op waarmee u uw tweede huis kunt aanschaffen. De medewerkers van Nieuwbouw in de Tropen vertellen u er graag meer over.

Onze eigen erkend hypotheekadviseur staat u, samen met de
gespecialiseerde Antillen hypotheekspecialist Rob Grent, graag verder ter zijde. 


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Curaçao Satellite
Satelliet beelden CuracaoClick for Curaçao Forecast
Vluchtaanbod Curaçao

Webcam Curaçao

Webradio CuracaoDe tijd in Curacao
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur