Koopbemiddeling & begeleiding

Profiteer van een breed netwerk

Als NieuwbouwCuraçao verkopen we zelf geen onroerend goed op Curaçao. We informeren, wijzen de weg en bemiddelen. Daartoe beschikken we over een breed netwerk van professionals: vastgoed-adviseurs en makelaars met lokale marktkennis, gespecialiseerde advocaten en notarissen. En natuurlijke kennen we ook alle ontwikkelaars die zich met succesvolle projecten hebben bewezen.

Onze rol is gericht op het transparant en inzichtelijk maken van het aanbod en het koopproces.

Werkwijze

Een (tweede) huis in de tropen, away from it all. Wie droomt daar nou af en toe niet van? Deze droom kan ook voor u werkelijkheid worden. Hoe? Lees ons stappenplan.

Stap 1: Interesse?
Uw interesse voor een (tweede) woning in de tropen is gewekt. U bekijkt de verschillende projecten op onze uitgebreide nieuwbouwsites. Om u te oriënteren op het land/eiland van uw voorkeur en de specifieke nieuwbouwprojecten.  

Stap 2: Informatief gesprek
Wilt u na de oriëntatie meer weten? Over de projecten en alles wat er komt kijken bij het kopen van een woning in de tropen. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek bij ons op kantoor. Tijdens zo’n gesprek beantwoorden wij graag al uw vragen. Bel  050 – 5472225. Het voorlichtingsgesprek bestaat globaal uit twee delen:  

Deel 1

Aan bod komen het land en het project van uw voorkeur, de ins en outs van het kopen van nieuwbouw in het buitenland en de vormen van (gezamenlijk) eigendom die mogelijk zijn.  

Deel 2
Vervolgens behandelt een financieel deskundige de verschillende financiële mogelijkheden en de haalbaarheid in uw situatie. Besproken worden zaken als hypotheek in het buitenland, tweede hypotheek in Nederland, emigratie en de pensionado-regeling. 

Stap 3: Bepalen van de eigendomsvorm

U kunt er voor kiezen om alleen te kopen of met meerdere eigenaren (gezamenlijk eigendom). Het oogmerk voor aankoop kan bijvoorbeeld ook belegging zijn. Wilt u alleen kopen en lijkt de stap financieel haalbaar?  Het is dan verstandig om eerst een bezoek te brengen aan het land en de locatie van uw voorkeur voor een bezichtiging ter plekke (zie stap 4). Overweegt u om met vrienden te kopen en zo de kosten en het plezier samen te delen? In dat geval moet u dus eerst op zoek naar serieuze mede-kopers. Misschien weet u ook al met wie u deze stap wilt gaan zetten. Graag helpen wij u bij dit proces. We enthousiasmeren en informeren u en uw mogelijke medekopers. Hiervoor organiseren we informatieve groepspresentaties. Aan bod komen belangrijke zaken zoals financiën, eigendomsvormen, contracten. Uitleg en toelichting krijgt u van deskundigen op het desbetreffende gebied. Na afloop weet u dus in grote lijnen waar u aan toe bent – en aan begint. Wilt u kopen met het oog op belegging? Laat u dan persoonlijk door ons voorlichten over de projecten die voor u interessant kunnen zijn.  

Stap 4: Bezichtigingsreis
U heeft inmiddels een positief oordeel over uw mogelijkheden om een (tweede) huis in de tropen aan te schaffen. Daarnaast heeft u een keuze gemaakt voor de mogelijke eigendomsvorm. Ook weet u naar welk land en project uw voorkeur uitgaat. Het wordt dan tijd om de locatie met eigen ogen te gaan bekijken. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunnen wij de complete reis voor u organiseren. Dit houdt in voor Curaçao:
- Reisticket(s) tegen scherp tarief
- Accommodatie op locatie
- Een begeleider ontvangt u ter plaatse en geeft u alle belangrijke informatie 

Stap 5: Koopbeslissing
Besluit u na de bezichtiging om tot aankoop over te gaan, dan krijgt u daarbij alle hulp geboden. Wij regelen de koopakte, onze financieel adviseur helpt u desgewenst bij de financiering en de notaris regelt de levering en de betalingen. Dat gebeurt op vertrouwde wijze vanuit Nederland. Kiest u voor gezamenlijk eigendom, dan verzorgt onze Nederlandse notaris de oprichting van de gezamenlijke rechtspersoon en de gezamenlijke aankoop. Een prettige zekerheid.


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Curaçao Satellite
Satelliet beelden CuracaoClick for Curaçao Forecast
Vluchtaanbod Curaçao

Webcam Curaçao

Webradio CuracaoDe tijd in Curacao
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur