Indigo Garden, Blue Bay

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Indigo Garden is de nieuwste ontwikkeling gelegen direct aan één van de mooiste stranden van Curaçao. Met een adembenemend uitzicht over de Caribische Zee, een professionele golfbaan met 18 holes, uitgebreide (water)-sportmogelijkheden en 24-uurs bewaking biedt Indigo Garden u de ideale mix van wonen en vakantie vieren. Het plan ligt op slechts een paar autominuten van het vliegveld en van de vele gezellige restaurants, winkels en bezienswaardigheden in Willemstad.

89 moderne villa's met uniek uitzicht

Indigo Garden is een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. Op dit glooiende terrein zullen 89 moderne villa’s worden gerealiseerd die elk een uniek uitzicht hebben. Sommige woningen bieden vrij zicht op de eerste hole, andere kijken uit op de rijke tropische tuin of op één van de twee prachtige zwembaden. In het hele plan is bijzonder veel aandacht besteed aan de landscaping.

Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid. Binnen het resort worden vier woningtypen ontwikkeld, elk met een karakteristieke uitstraling en modern design van een lokale architect. Het goede leven heet u welkom op dit schitterende resort!

Golven op de uitdagende 18 holes golfbaan

Geniet van een professionele golfbaan met 18 holes op loopafstand van uw woning. Deze golfbaan staat bekend om zijn spectaculaire locatie en verbluffende uitzichten. Hij biedt een uitdaging voor elke golfer dankzij de gevarieerde layout, de altijd aanwezige passaatwind, verschillende holes waar u langs of zelfs over het water van de Caribische Zee speelt en de smalle fairways die geflankeerd worden door water of de wilde lokale begroeiing.

Dankzij het heerlijke klimaat op Curaçao kunt u het hele jaar door van de baan gebruik maken. Hij beschikt over een uitstekende trainingsfaciliteit, een compleet gesorteerde Pro Shop en een gastvrije bar om na het spelen af te koelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Sporten op Blue Bay

Het watersportcentrum op het strand van Blue Bay biedt u de mogelijkheden tot (wind)surfen, catamaranzeilen, kajakken en nog veel meer. U vindt op Blue Bay ook professionele tennis- en hockeyvelden die ’s avonds worden verlicht en altijd speelklaar zijn. De fitnessruimte biedt u alle mogelijkheden om in conditie te blijven tijdens uw verblijf.

Duiken in de magische onderwaterwereld

Curaçao staat internationaal bekend om zijn unieke duikmogelijkheden. Het huisrif van Blue Bay heeft een loodrechte drop-off tot 15 meter diepte en is dus uitstekend geschikt voor wall diving. Zelfs de ongeoefende snorkelaar wordt beloond met prachtige koraalriffen en vele kleurrijke vissen. De duikschool op Blue Bay werkt met moderne uitrusting en is volledig gecertificeerd voor alle PADI opleidingen, inclusief opleidingen voor kinderen vanaf 10 jaar.

Rental Pool Indigo Garden; een tropische vakantievilla zonder zorgen

Voor de woningen op Indigo Garden is een speciale verhuurformule opgezet. Bij de aanschaf van een Indigo Garden villa, bent u automatisch aangesloten bij de bestaande hotelexploitatiemaatschappij die uw villa 46 weken per jaar professioneel zal verhuren. De overeenkomst wordt voor tenminste 10 jaar afgesloten en houdt onder meer in dat u gedurende 6 weken per jaar zelf kosteloos gebruik kunt maken van uw woning, het strand, de verschillende zwembaden, de gym en de tennisbanen. Als extraatje bieden wij u een jaar gratis lidmaatschap van de golfclub aan.

De netto verhuurinkomsten deelt u met de verhuurorganisatie. U krijgt dus jaarlijks een substantieel bedrag uitgekeerd en uw rendement is gegarandeerd identiek aan dat van uw mede-eigenaren. Alle kosten van het management, de promotie, het onderhoud, de schoonmaak, de inventaris en de utiliteiten voor zowel uw villa als de tuinen, paden en zwembaden van Indigo Garden zijn voor onze rekening. U hoeft zich dan ook geen enkele zorgen te maken over uw bezit, alles wordt voor u geregeld en betaald. 

Op Indigo Garden geniet u echt zorgeloos van uw tropische vakantie(villa)!

Download hier de Rental Pool agreement van Indigo Garden

Rental-Pool-Agreement.pdf

Rendementprognose

Onderstaande rendementprognose is gebaseerd op de gegevens van eerder gerealiseerde projecten op Blue Bay


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Curaçao Satellite
Satelliet beelden CuracaoClick for Curaçao Forecast
Vluchtaanbod Curaçao

Webcam Curaçao

Webradio CuracaoDe tijd in Curacao
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur