La Cima Villas, Grote Berg

2 woningtypen in landhuisstijl

La Cima Villas biedt u de keuze uit 2 verschillende woningtypen, namelijk de Olympic en de Scenic. De woningen hebben als basis 3 ruime slaapkamers, 1 of 2 badkamers en een ruime veranda. Het type Olympic is makkelijk uit te breiden met een extra studio/slaapkamer en een grotere veranda. Het type Scenic is een twee verdiepingswoning in dezelfde landhuisstijl en uitstraling als de Olympic, maar is nog ruimer opgezet.

Verder zijn er vele opties die u naar eigen smaak aan de woning kunt toevoegen. Wilt u een andere keukenblad, een zwembad, een omheining of zelfs een kompleet aangelegde tuin? Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk de woning in te laten richten, te beheren en/of te verhuren. 

Type Olympic

De Olympic is een gelijkvloerse woning in landhuis-stijl, die ontworpen is voor de omgeving waarin zij komt te staan. De frisse, landelijke locatie maakt dat u zich in deze woning helemaal thuis voelt.

Het type Olympic bestaat uit 3 modellen: Olympic III, Olympic IV en Olympic Deluxe.

Olympic III

Woningtype Olympic III is een vrijstaande woning van ca. 144m². De woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime living met open keuken, een ruime bijkeuken en een overdekte veranda.

Olympic IV

Woningtype Olympic IV is een vrijstaande woning van ca. 144m². De woning beschikt over 3 slaapkamers, een extra studio/slaapkamer, 2 badkamers, een ruime living met open keuken en een ruime bijkeuken. 

Type Olympic IV beschikt in tegenstelling tot type Olympic III en Olympic Deluxe niet standaard over een overdekte veranda. Het is wel mogelijk om dit als meerwerkoptie uit te laten voeren.

Olympic Deluxe

Woningtype Olympic Deluxe is een grote vrijstaande woning van ca. 164m². De woning beschikt over 3 slaapkamers, een extra studio/slaapkamer, 2 badkamers, een ruime living met open keuken, een ruime bijkeuken en een overdekte veranda.

Type Scenic

De Scenic heeft de landhuissfeer van de Olympic, maar is uitgebouwd naar een etagewoning. Het is een zogenaamd Hollands ontwerp, in een Caribische stijl uitgevoerd. De Scenic biedt alle gemakken die een gezinswoning behoeft. Het uitzicht vanaf het balkon, op de zee, krijgt u erbij.

Het type Scenic bestaat uit 2 modellen: Scenic en Scenic Deluxe. 

Scenic

Woningtype Scenic is een vrijstaande woning met 2 verdiepingen (begane grond en 1e verdieping) van ca. 168 m². De woning beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer (incl. toilet), een apart toilet op de begane grond, een zeer ruime living met open keuken, een ruime overdekte veranda en een dakterras. De veranda biedt u ca. 33 m² aan extra ruimte om te benutten als zit-/eetgelegenheid. 

Scenic Deluxe

Woningtype Scenic Deluxe is een vrijstaande woning met 2 verdiepingen (begane grond en 1e verdieping) van ca. 168 m². De woning beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer (incl. toilet) en walk-in-closet, 1 extra badkamer (incl. toilet), een apart toilet op de begane grond, een zeer ruime living met open keuken, een ruime overdekte veranda en een dakterras. De veranda biedt u ca. 33 m² aan extra ruimte om te benutten als zit-/eetgelegenheid.  


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Curaçao Satellite
Satelliet beelden CuracaoClick for Curaçao Forecast
Vluchtaanbod Curaçao

Webcam Curaçao

Webradio CuracaoDe tijd in Curacao
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur