Spanish Water View

Spanish Water View: het summum van Caribisch woongenot

Exclusief wonen en genieten op paradijselijk Curaçao!

Ontdek Spanish Water View: uw eigen luxe appartement aan het Spaanse Water, de meest exclusieve baai van Curaçao. Ervaar hoe mooi het Caribische leven is onder de zon met de passaatwind die u verkoelt. Voel de zand tussen uw tenen op het privéstrand. Stap vanaf de steiger in uw bootje en verken het heldere water. Zie de kolibries dansen tussen de kleurrijke bloemen in de tropische tuin. Relax met een goed glas wijn aan één van de zwembaden of op uw riante terras. Hoor de palmen zacht ruisen.
Kortom: geniet van de eeuwige zomer op Curaçao!

Uitstekende ligging nabij Willemstad en luchthaven

Op deze exclusieve lokatie wordt het project Spanish Water View gerealiseerd. Het project heeft een uitstekende ligging op 10 minuten van Willemstad en op minder dan een half uur van Hato international Airport.

Ligging aan het Spaanse Water

Het project met 5 kleinschalige gebouwen ligt aan het Spaanse Water. Een prachtige, beschermde en veilige lagune aan de zuid-oost kust van Curaçao met één uitgang naar de Caribische Zee. Aan de noordzijde zijn er vele baaien en kleine eilandjes met mangrove begroeiing en koraalriffen. Er zijn indrukwekkende uitzichten op de Tafelberg, Seru Boca en de Kabrietenberg. Aan de westzijde vinden we in de baaien de fraaie behuizing van diverse architectuur. Ook is er een maagdelijk wit strand (Barbara Beach) met de schaduw van de vele palmbomen.


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Curaçao Satellite
Satelliet beelden CuracaoClick for Curaçao Forecast
Vluchtaanbod Curaçao

Webcam Curaçao

Webradio CuracaoDe tijd in Curacao
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur