Ron Opdam

Op Bonaire wordt Nieuwbouwbonaire.nl vorm gegeven door Ron Opdam. Ron is ervaren NVM nieuwbouwmakelaar in de regio Rotterdam en hij is in maart 2013 geëmigreerd naar Bonaire.

Vanaf april 2014 gaat Ron de informatie en verkoop van nieuwbouw op Bonaire verzorgen en deze site verder uitbouwen.

U kunt Ron bereiken op: +599 701 3100 (WhatsApp) of per skype: ron.opdam

Luit Tebbens Torringa

Ik ben al ruim 25 jaar als beëdigd NVM-makelaar actief in de onroerendgoedmarkt in Groningen en sinds enkele jaren eigenaar van www.nieuwbouwgroningen.nl.   

Mijn levensmotto: probeer ondernemen en hard werken te combineren met grenzeloos genieten van het leven.

Samen met vrienden heb ik achtereenvolgens een huisje in Thailand (Koh Samui) en een appartement in Brazillië (Fortaleza) gekocht. Het plezier dat ik daar aan beleef, heeft mij doen besluiten mijn kennis, ervaring en enthousiasme met anderen te delen. Ik help u graag bij het verwezenlijken van úw droom.

In de afgelopen 15 jaar heb ik in Nederland intensief samengewerkt met dhr G. Tijhuis van Roosdom Tijhuis. Vanuit deze plezierige samenwerking is mij gevraagd ook de verkoop van zijn projecten op Bonaire vorm te geven.

Anouk Vermeulen & George Polman

Wij, architectenechtpaar Anouk Vermeulen en George Polman (AG architecten), zijn sinds enkele jaren actief op Bonaire.

Zo hebben wij enkele villa's op het eiland verbouwd en Anouk heeft in opdracht van de Gemeente Bonaire meegewerkt aan de opstelling van een welstandsnota voor het eiland.

Bouwplannen kunnen nu op basis van welstandscriteria beoordeeld worden, waarbij het uitgangspunt is de bebouwing op Bonaire kleinschalig, kleurrijk en divers te houden.

AG architecten is betrokken bij de landscaping en upgrading van fase 1 van het project Watervillas Bonaire. Momenteel zijn wij druk doende met de bouwaanvraag voor 28 nieuwbouw villa's aan de lagune. Het ontwerp van deze ruime vrijstaande woningen is geïnspireerd op de traditionele Caribische bouwstijl. Veel aandacht is besteed aan een goede oriëntatie op de wind, privacy en optimale benutting van het uitzicht op de lagune.

De landscaping van deze fase 2 is een belangrijk onderdeel van het plan. De bezoekers die op Flamingo Airport arriveren op weg naar Kralendijk zullen Watervillas Bonaire ervaren als een stukje paradijs in de tropen.

 

 

Gerrie Grootjans

Met mijn bedrijf Hegas BV ben ik meer dan 25 jaar actief in de fiscale wereld. Mede vanwege de exploitatie van een internationaal opererende onderneming in het nabije verleden is het Caribisch gebied daarmee bekend terrein en daar waar extra kennis nodig is – tenslotte weten wij ook niet alles - hebben wij een aantal deskundigen ter beschikking, waardoor wij zowel theoretisch als praktisch snel en adequaat kunnen handelen. 

De fiscale ondersteuning in dit project zal waarschijnlijk met name vanuit Nederlands perspectief geschieden, maar ook ten aanzien van de regelgeving op Bonaire kunnen wij u van voldoende informatie voorzien. Dit geldt overigens voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Vanwege de langdurige samenwerking met Luit hebben wij direct positief geantwoord op de vraag of wij partner in het initiatief wilden worden. In de komende tiijd zal ik regelmatig (fiscale) toelichtingen schrijven op deze Bonaire site.

 

 


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in: